Post by conslusuhedo on Mar 8, 2022 22:13:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Catapult 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Catapult 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ The Catapult 2 2022 version ▞▞▞
Már majdnem belevágtam ebbe a játékba a pénzköltés minden módja ellenére (hirdetések, játékon belüli vásárlás stb...), de aztán vettem egy új katapultot (a ballistát), és a kezelőszerveket alapvetően használhatatlannak találtam. Ha előre mozgatja az ujját, hogy teljes mozgási dühöt kapjon, blokkolja a kilátást a célzáshoz, ha pedig nem, akkor nem tudja megfelelően visszahúzni. Nagy készülékem van, így szerintem az élmény nem lesz sokkal jobb.
Szórakoztató játék, de minden percben összeomlik. Nem lehet befejezni egy kört anélkül, hogy összeomolna
Nagyon élvezetes. Az érmék azonban nagyon lassan jönnek a kampányban, a felfutási nehézséghez képest. Játssz az Endless játékkal a dolgok feloldásához. A jobb leírások sem ártanak, mint például annak meghatározása, hogy mi fogyóeszköz vagy nem, állandóan aktivált újratölthető cikk, automatikusan elhelyezett tárgyak stb. Még mindig órákig el kell mókázni a támadó seregek kiirtásával, amíg elkerülhetetlenül elesek.
The Catapult 2 Jangovar xav
nagyszerű edzés a pontosságra, jó módja az időveszteségnek. nincs jó dolog az időpazarlásban. mindig a miénkben kell dolgoznunk. legjobb produktív mód.
Szó szerint 3 percig játszottam, és 3 hirdetést láttam. Nem köszönöm. A fejlesztő válasza az, hogy fizetnem kell a hirdetések eltávolításáért, de mi van, ha nem tetszik a játék. Talán el kellene távolítania a hirdetéseket az első 60 percben vagy teljesen. Megtaláltam a módját, hogy fizetés nélkül távolítsam el az összes hirdetést. Most távolítottam el. Bumm! Nincs több hirdetés, és nem kell játszanom. Nem is tudom, kihagytam-e valamit, mert nem tudtam korábban játszani a hirdetéseiddel.
Najděte rozdíly: Vidím je Hlavolamy ned
Félrevezető adásvételi szerződés. A játék azt mondja, hogy ha vásárol, akkor a hirdetések eltávolításra kerülnek. Bár a kényszerített hirdetéseket eltávolítják, továbbra is szükség van egy hirdetésre minden kör után, ha dupla érmét szeretne kapni. Ez egy szórakoztató játék, de eléggé csalódott vagyok, amiért nem szabadultam meg teljesen a hirdetésektől.
Jó ötlet, de túl nehéz folytatni, ha nem vásárol aranyat
Nagy időgyilkos. Eddig nem fizettek a győzelemért.
Nagyon jó játék
Az utolsó frissítésig jó volt. Az offline mód már nem érhető el. Ez volt az egyik fő oka annak, hogy eljátsszam. Insta eltávolítás.
Online PVP vagy PV- Bot / Micro tranzakciók vagy Mega. Tudja valaki, hogy valóban egy valós személlyel csatlakoznak-e az interneten Valószínűleg nem. Óriási hiba van az online robotokban, nem tudják kompenzálni a mozgó célpontokat, könnyen kiszedi őket a ütőer. Ha át akarsz vágni néhány online boton, a meccsnek pillanatok alatt vége. A kampány kezdetben szórakoztató, egészen addig, amíg el nem éri a fizetési vagy kilépési területet. Mentsen biztonsági másolatot, törölje a tárhelyet, töltse be újra a mentést, és folytassa. Sajnálom azokat, akik dollárt fizettek.
Mast hai boosssssss, de biztosítsa a következő szakaszt ....azaz. több mint 450 vagy a következő szintű játékot kérem, és adjon hozzá valami mást....... Ab a következőhöz nyújt karo után sivatagi rejtélyt......hadd hai yaar......
Szuper
The Catapult 2 Action jvdl
Szórakoztató játék, elértem a 120. szintet, majd telefont váltottam, és elveszett minden fejlődés. Ami rendben is lenne, de az összes eredmény még mindig nyitva van. Tud valaki módot az eredmények visszaállítására
játssz ezzel a játékkal néhány évvel ezelőtt, és régen szórakoztató volt játszani, de most olyan sok hirdetés van, és mindent meg kell vásárolnod, egyszerűen nem szórakoztató játszani, akkor eltávolítjuk, rossz fiúk jó játékom volt ott
Ez egy nagyszerű játék, különösen egy olyan játék esetében, amelynek frissítése meglehetősen sokáig tart, de szórakoztató játék, ha kikapcsolja a Wi-Fi-t a hirdetések miatt, és azt is megfontolná, hogy úgy alakítsa ki, hogy bármin frissíthető legyen, ha frissíti a egy előtte a következő ára csökkenjen ez csak egy ötlet, hogy ne kelljen megcsinálni, de szeretném látni.
Tisztességes játék. Túl sok hirdetés. Eltávolítás.
A játék jó, de csak az a probléma, hogy adjunk hozzá egy BRICKS BALL CRUSHER nevű kiegészítőt, valahányszor ez a kiegészítés elkezdett megjelenni, a képernyő teljesen fekete lett. És akkor nem tudott semmit sem csinálni telefonon.
Egész jó lenne ha nem dobna ki àllandóan inditàs utàn és csak a telefon reboot segít az sem mindíg és van hogy közben dob ki. ezért csak 2 csillag a jutalom.
hogyan kell megvásárolni a szükséges 90-es szintet, amikor a játék a 60-as szinten ér véget Hogyan jutsz túl a 60-as szinten Csak azt írja, hogy hamarosan új napok jönnek. sok dolognak nincs értelme ezzel a játékkal kapcsolatban, és nem adnak információt arról, hogyan kell játszani vagy mikor.
Ez a játék nagyon jó. A játék összes 360 szintjén játszottam. Kérjük, adjon hozzá valami új szinteket és Verity-t
Nagyon jó játék, de vannak 390 szintű játékok. Kérem a BYV-t, hogy vigye tovább, hogy a nyilvánosság élvezhesse. Köszönöm.
Néha a telefon újraindításakor be tudok lépni és játszani tudok, de ha bezárom, nem tudok visszamenni. Az esetek 99%-ában a játék a kezdőképernyőről indul, és azonnal összeomlik. Többször. Samsung galaxy s9+
Úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a játékot, bár nem hittem volna, hogy van rá esély, és most minden idők egyik kedvence. Köszönjük, hogy összehoztad ezt a játékot, hogy mindannyian élvezhessük! FRISSÍTÉS! Fogalmam sem volt, hogy frissítenem kell a játékot, de WOW, örülök, hogy megtettem! Már ELŐTT is szerettem a játékot, és úgy gondoltam, hogy úgy, ahogy volt, csodálatos, szóval most nagyon izgatott vagyok! Mindenféle klassz új lehetőség, hogy az én egyszerű kis agyam órákon át szórakoztasson!! Még egyszer köszönjük a folyamatos fejlesztéseket!
Ez a játék nagyon szép és fantasztikus. Öt csillagot adok, ha a játékcsapata válaszol a kérdésemre. 1: Miért nem találok új ágyúkat, amikor frissítettem a . 2: Ha a hálózaton vagyunk, és többjátékost játszunk, akkor miért nem jöhet. Kérlek válaszolj 😭😬. Ezt a játékot mindenki telepítheti. Szeretem ezt a játékot .
Jó játék! Sok móka!
Jó stratégiai játék
Előtte nem volt 120-ig, így törölve most elvétel után 1-től kezdődik és már minden jutalom felvett
Imádom, ahogyan nagyobb és magasabb főnököket adtál hozzá, minden számhoz hozzá kell adnia a Mini-Boss-okat, az 5-ös helyett, de problémáim vannak a Tank móddal, A Tank, aminek látszik, nem igaz ! Még mindig szüksége van a Real Life Tankra, hogy rendelkezzen a páncélzattal, a tankfegyverrel, valamint a hátlap és a tetejének borítójával! Még a kútnak sem kell olyan nehéznek és lehetségesnek lennie, hogy legyőzzük ezeket az alacsony számszinteket .-.
Nagyon jó játék, hacsak nem Utálod a hirdetéseket!!!! 6-szor egymás után mutatták meg ugyanazt a hülye hirdetést a hex puzzle-nak a sikoltozó nővel!! Ekkor töröltem a játékot és NEM fogok többet kapni ugyanabban a sorozatban!!!
A játék nagyon nehéz a 200. nap után. Százszor majdnem megpróbáltam a 281. napot, de nem tudom befejezni. Játszottam az íjász 2-vel is, de új íjak feloldása után meg lehet nyerni, de a 2. katapultban minden új elemet feloldottam, de megtehetem. ne nyerd meg. Könyörülj a játékosokon, és tedd kicsit könnyebbé.
🏰🏰🏰🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Szuper játék.
"The Paywall 2" Egy hónapot töltöttem hirdetések nézegetésével, és a 36+ szint teljesítése még mindig a véletlen műve volt; a szint bármely pontján bizonyos gyorsan reagáló ellenségek úgy dönthetnek, hogy közvetlenül téged céloznak meg, és egyszerűen egyetlen, hirtelen tökéletes lövéssel szétzúzzák a kísérletedet. Ez kiemelkedik az ellenfél által mutatott, egyébként alkalmatlan pontosságból egészen addig az egyetlen tökéletes, nem robbanásveszélyes lövésig, amely szétesik az elhelyezésed, függetlenül a védettségtől.
Sok móka és kihívás
Az egyik unalmas játék, amivel találkoztam. Minél többet frissítettem a funkciókat, annál haszontalanabbak.
Szórakoztató játék, de amikor meghalok, és fizetek azért, hogy folytassam, minden egyes alkalommal megölnek, amint visszatérek, és az imént elköltött pénzt a folytatásra pazarlom. ez egy üzlettörés. Kár, hogy a játék szórakoztató, de a kis mennyiségű készpénzért, amit elpazarol, csak azért, hogy megöljön, mielőtt bármit csinálna, még nem lesz szórakoztató játék.
Hogy őszinte legyek, ez egy szórakoztató játék, de az, hogy minden alkalommal hirdetéseket kell nézni, tényleg megöli ezt a játékot, így számomra ez egy eltávolítás.