Post by conslusuhedo on Mar 8, 2022 22:16:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Guess The Song - Music Quiz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Guess The Song - Music Quiz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ patirtis nemokamai ▞▞▞
▞▞▞ Guess The Song - Music Quiz 2022 version ▞▞▞
Dainos sakė, kad neįsikraus, o dainų nėra. Manau, kad šio žaidimo neverta įsigyti, nes jei negalite atspėti dainos, kodėl turėtumėte net žaisti šį žaidimą, aš turiu galvoje, kad jie bent jau gali žaisti kitą dainą, nei pasakyti, kad dainų nėra arba dainos neįkeliamos. Siūlyčiau įsigyti geresnį žaidimą nei šis, nes jis tik užima vietą.
per sunku įvaldyti dainų lygius, todėl mano telefonas labai įkaito.
Man patinka ši programa 😍
labai patiko
Sužaidžiau porą raundų, bandžiau paleisti iš naujo ir pasirinkti roką ir sako, kad laikas baigėsi, o aš visai negaliu groti, kiekvieną kartą baigėsi laikas
Guess The Song - Music Quiz Quizy ysi
Net nereikėjo praleisti pirmosios dainos, kad suprasčiau, kad ši programa yra tokia netiksli ir neteisinga, pirmoji daina buvo Carrie Underwood ir joje buvo nurodyta, kad tai Gabby Barrett
Guess The Song - Music Quiz Викторины qpo
Pirmame puslapyje, kuriame rodoma informacija apie žaidimą ar reklamą, turėtų būti užrašas "Plenty of Genres", o "Planety of Genres". Kuriant programą reikia patikrinti rašybą, tiesiog pasakykite
Turiu pasakyti tik tiek, kad šis žaidimas yra šiukšlės. Negaiškite laiko, ačiū man vėliau
Neblogas žaidimas .....Viskas, ką turiu pasakyti, tai gali būti geresnis .............................. ..........................
Tai labai trikdo.
Dainos net nėra tinkamoje kategorijoje. Pataisykite mane, jei aš klystu, bet argi 2015 metų dainos neturėtų būti 2015 metų!
Įjungta programa, pasirinktas žanras, annnnnd, NIEKO. Pranešime buvo rašoma, kad kažkas ne taip. Duh.......
Net negaliu pasiekti „Facebook“ per programą, visada rodomas klaidos pranešimas. puiku. dabar aš net negaliu gauti savo 200 000 monetų, kurias turėjau ten. Žinoma, tai vienintelis „Facebook“, kuris neveikia. tokia apgaulė
Mes su broliu žaidėme 2 žaidėjus. Ir aš jo tikrai negrojau, todėl mano brolis atspėjo visas dainas. BET AŠ LABAI LAIMĖJU!!!! KAIP AŠ LAIMĖJAU AŠ NET NEŽAISDAU!!!!!!!
uuuum aš taip susipainiojau, kad tai labai painu, nes buvo sakoma "atspėk dainą", o ne "atspėk dainininką", bet tai vis tiek geras žaidimas
Kaip galiu žaisti prieš draugus „Facebook“
Ne taip gerai, kaip maniau
Man patinka klausytis dainų, kurios kelia prisiminimus
prisijungiau prie facebook ir pameciau visas savo monetas -.- koks svaistymas
Pasidarė nuobodu lol
Labai smagios ir trumpos reklamos, aš nekenčiu skelbimų, bet, pripažinkime, jiems nesvarbu, kad skelbimai mus erzina, todėl jie bent jau trumpi. Niekada nekreipiu dėmesio į skelbimus, tiesiog padedu telefoną ir darau ką nors kita ir nutildau, lol, smagus žaidimas! Aš neketinu išleisti sunkiai uždirbtų pinigų žaidimui, atsiprašau, negaila, lol
Sudas
Tai tiesiog ne visiems, kai kurių žanrų trūksta, pavyzdžiui, metalo, ir jums reikia atrakinti šalį, kuri nėra sąžininga šalies gerbėjams
Kai bandau jį įkelti, tai neįsikelia😒😒
Neturėjau skirtingų dainų, tik tos pačios
Nė viena daina nėra linksma 2019 m
Sumokėjau, kad neturėčiau skelbimų, vis dar turiu skelbimų
Atsibodo, kai naudojatės mano duomenimis
patikooo
geras :-)
Suspects: Mystery Mansion Action xyvw
Kiekvieną kartą spustelėjus „Play“ atsiranda skelbimų padangos.
Gerai
Super smagu! Vis dėlto norėčiau įvairesnių dainų.
Azijietiškas stilius pasirodė 2012 m
Šis žaidimas yra toks įtraukiantis žaidimas. Tai puikus laiko žudikas. Jei jums nuobodu, mėgstate muziką ir norite mesti iššūkį sau.
Gerai
Bandžiau prisijungti prie savo „Facebook“, kuris neveikė, todėl pasidariau svečias, tada pabandžiau žaisti ir vis įkeldavo dainas, tada pasakė klaida Tinklo laikas baigėsi
Aš myliu šį žaidimą.
Man patinka, kad kiekvieną kartą skamba skirtingos dainos. Tai yra neprivalomi pasirinkimai, taigi, jei nežinote dainos, tiesiog pasirinkite atsitiktinę, o ne įvesdami tekstą.
Nemaniau, kad tai puikus žaidimas 😕
Anksčiau buvo labai gerai, dabar per daug skelbimų.
Myliu! Nepaprastai smagu ir sudėtinga! Vienintelis dalykas, kurį norėčiau įtraukti, yra „Eurovizijos“ kategorija. Tai viskas!
Taigi pagarba
tai buvo smagus žaidimas, bet jis neleido man gauti apdovanojimų, be to, jame nebuvo daug dainų, todėl turėjau daug jų kartoti iš naujo, greitai pasidarė nuobodu
Guess The Song - Music Quiz Trivia clbm
tikrai gražus žaidimas, turiu galvoje, kad klausytis muzikos vienu metu yra du dalykai, ir tai yra sudėtingas, tikrai gražus žaidimas
Mokėjau už jokias reklamas ir gavau skelbimą tai melaginga reklama!!!!
Įdomus žaidimas, bet atrodo, kad negaliu žaisti toje pačioje kategorijoje 2 dienas iš eilės.
Nuobodu